Värme & Kyla

Vi har vidareutvecklat ett intresse för energioptimering och utbildat oss som kylmontörer. Vi anser det va ett bra komplement till vår erfarenhet inom elektriska installationer och har i och med detta bred kunskap och möjlighet att göra kompletta värme och kyl installationer.

Vi har valt att endast installera Daikins produkter för att hålla högsta kvalité på våra installationer.

Daikin är en av världens främsta inom värmepumpar och ligger alltid långt fram i utvecklingen.

Luft-Luft värmepumpar

Daikin har ett brett utbud av kvalitativa luftvärmepumpar för alla storlekar av fastigheter. Vi hjälper er att välja rätt värmepump och sköter hela installationen. Vi utför även service och underhåll för att få ut så mycket som möjligt ur värmepumpen och hålla verkningsgraden på topp.

Luft-vatten värmepumpar

Daikin har luft-vatten värmepumpar för alla tänkbara fastigheter och lokaler. Altherma finns som compact modell och som split modell. Här finns också tillbehör som solpaneler.

Vi hjälper er att välja rätt värmepump och sköter hela installationen.

Vi utför även optimering av er befintliga värmepump för att få ut så mycket som möjligt av varje krona. Här jobbar vi med alla på marknaden förekommande fabrikat på värmepumpar.

Bergvärmepump

Daikins nya bergvärmepump har genom oberoende tester visat högsta klass på marknaden. Bergvärmepumpen levererar upp till 13kW men aldrig mer än behovet. Passar alla storlekar av fastigheter. Bygger man t.ex. ut sin villa ökar pumpen värmeproduktionen efter det nya större behovet, den är alltid rätt.

Ett SCOP på hela 5,9.

Vi hjälper er genom hela installationen. Allt från borrhål till färdig installation.

Waterbox

Vi installerar värmeväxlare som genom en vanlig luft-luft värmepump värmer vatten. Detta ger oss stora möjligheter att med er befintliga eller nya värmepump ansluta anläggningar som är vattenburna, t.ex. golvvärme, radiatorer,  konvektorer eller en varmvattenberedare.

Detta blir ett alternativ till en luft-vatten värmepump som är billigare i inköp samt att man enkelt kan använda pumpen för kyla under de varma månaderna.

Perfekt för sommarstugan och den lilla villan.

Kontakta oss för kostnadsfritt besök och offert.

Luftvärmepumpar
Luftvärmepumpar