Företagspresentation

Lisö El & Ljusdesign AB är ett litet installationsföretag med ett brett kunnande. Företaget bildades 2007 och har sedan dess växt och utvecklats efter våra kunders och marknadens behov.

Idag kan vi erbjuda våra kunder allt från projektering till färdigt resultat.

Vi arbetar ständigt med kvalitet och miljö. Kvalitet har alltid varit ett nyckelord för oss och är något som vi aldrig tummar på. Vi utvecklas ständigt med nya produkter och strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.

I vårt miljöarbete försöker vi alltid använda oss av de miljövänligaste produkterna, ofta är det så att miljö och kvalitet går hand i hand. Vi källsorterar alltid vårt avfall, antingen genom de stora avfallsbolagen eller själva direkt på återvinningsstationerna.

I vårt arbete strävar vi alltid efter ett arbete nära kunden och att  tillgodose kundens behov och önskemål. Våra kunder är bl.a. privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Några av våra kunder är butikskedjor som finns över hela Sverige, Finland och Danmark. Efter många år av arbete inom butiker och olika köpcentrum har vi blivit lite av specialister när det kommer till att bygga butiker efter fasta koncept och uppfylla alla krav som ett köpcentra kan ställa på sina hyresgäster.

Vår affärsidé är att utvecklas tillsammans med kunden för ett långsiktigt samarbete.