Butiksbyggnation

Redan i början på 2000-talet byggde Jens som idag driver företaget sin första butik i Stockholm. Sedan dess har väldigt många butiker blivit färdigställda och vi har utvecklats efter marknadens behov och krav. Butikerna har varit i varierande storlek och omfattning. Vanligt förekommande arbete är t.ex. anpassning av en ny eller gammal lokal i ett köpcentrum efter ett utifrån kunden bestämt koncept.

elektriker, lisö, elinstallation, ljus,
Butik i Umeå

Våra kunder 

En del av våra kunder är större butikskedjor som har butiker över hela Sverige. Vi arbetar även i Finland och en del i Danmark. Arbetet till dessa kunder baseras ofta på att kunden har ett koncept som ska följas och byggas. Här har vi som mindre installationsföretag styrkan i att vi alltid har samma lilla grupp av installatörer på resp. kund och vi anpassar oss snabbt till nya förändringar och koncept. Vårt mål är att utvecklas med kunden och ha en lång och bra affärsrelation.

På arbetsplatsen

I köpcentrum finns idag oftast strikta krav på installationerna från olika fastighetsägare gällande funktioner och materialval. Efter många års erfarenhet av dessa arbeten har vi inga problem att uppfylla alla krav som en fastighetsägare ställer på sina hyresgäster. Exempel på funktioner och installationer kan vara vitala funktioner, tidkanaler, nöd- och hänvisningsbelysning, styrd musikanläggning o.s.v.

Vi har även möjlighet att hjälpa våra kunder med projektering och planering. Mindre ritningar och installationsunderlag gör vi själva men vid större entreprenader köper vi in ritningstjänster från etablerade företag med mycket erfarenhet från stora projekt.

På arbetsplatsen gör vi allt installationsarbete i både mindre och större omfattning. Vanliga arbeten och installationer vi utför åt våra kunder är belysningsinstallationer, nätverksinstallationer, teleinstallationer, daglarm, entrévärmare, värme- och kylinstallationer o.s.v.

Butiksbelysning

Vi har genom vår leverantör av LED belysning, Ledteknik, några av Sveriges bästa LED armaturer för t.ex. butiksbelysning. Vi projekterar, levererar och installerar LED för både belysningsskenor och som infällda i undertak eller dyl. Armaturerna ligger i framkant på utvecklingen och är framtagna med hjälp av CREE som är en av världens främsta inom LED belysning. Vi kommer gärna och gör en provinstallation i er butik och berättar mer om hur ni kan förbättra ekonomin och få en miljövänligare butik.

elekriker, elinstrallation, östermalm, belysning,
Showroom Östermalm